Hoe gaat het in zijn werk?

 

Maak een afspraak voor een e-consult door ons te bellen op 070-3306292. U ontvangt van ons voor de afspraak per email/sms een code waarmee u beveiligd inlogt via een meegestuurde link. Hiermee kunt u beveiligd met ons beeldbellen. Voor het beeldbellen gebruiken we het programma 'clickdoc'. Dit kent u wellicht van toepassingen als skype, facetime of whatsapp videobellen. Zorg dat u tijdens de afspraak gebruik kunt maken van een telefoon, tablet, laptop of computer. Tegenwoordig hebben nagenoeg alle telefoons, tablets en laptops een ingebouwde webcam zodat we met u kunnen beeldbellen. 

Nadat de verbinding tot stand is gebracht zal de podotherapeut eerst wat algemene gegevens met u doornemen waarna het vraaggesprek zal plaatsvinden. Aan de hand van dit gesprek komen wij te weten over uw eventuele klachten. U dient ook aan te wijzen waar u last heeft en eventueel wordt u gevraagd enkele bewegingen met uw voeten te doen of een stukje voor de webcam heen en weer te lopen. Aan de hand van al deze bevindingen krijgt u van ons het advies wat u het beste kunt doen met deze klachten. Indien nodig wordt u aangeraden om steunzolen aan te laten meten. Dit zal in het geval van voetklachten vaak het geval zijn. Dit aanmeten is waar  wij onze expertise van hebben gemaakt. Zie hiervoor het menukopje 'steunzolen'. 

Binnen 2 tot 3 werkdagen sturen wij u een set om eenvoudig afdrukken van uw voeten te maken. Er zit een gebruiksaanwijzing bij hoe u dit kunt doen. Uw voetafdrukken laten uw voetstand en voetvorm zien. Aan de hand van deze gegevens en de gegevens uit het vraaggesprek kunnen wij uw steunzolen op maat ontwerpen. 

De door u gemaakte afdrukken stuurt u aan ons retour met de bijgesloten retourenveloppe. Na ontvangst gaan wij uw zolen ontwerpen en produceren. De zolen versturen wij naar u op per post (binnen een week) in een stevige enveloppe welke past in een standaard brievenbus.